Základnu tvoří korpus o rozměrech 32 x 32 cm nebo průměr 32 cm a podle množství marcipánových ozdob váží dorta 8 - 9 kg.
Když základní korpus má rozměr 24 x 24 cm nebo průměr 24 cm, konečná váha dortu podle spotřebovaného marcipánu váží kolem 4 kg.
Základ tvoří korpus o rozměrech 35 x 25 cm, finální výrobek váží podle množství použitého marcipánu kolem 3 kg.
Tvoří se z korpusu o velikosti 25 x 35 a ve finále váží podle spotřebovaného marcipánu kolem 3 kg.
Základní korpus má rozměry 25 x 25 cm a hotový dort váží podle množství marcipánu 2,5 kg.
Záznamy: 1 - 6 ze 6
Kontakt
Objednávky na víkend přijímám nejpozději do úterka do večera.
Cena potahovaných marcipánových výrobků
400- Kč za 1kg
Příplatek za náročnost tvarovaných výrobků!
Minimální cena za figurku
50,- Kč
Cena krémových výrobků
350,- Kč za 1 kg
Krémové, tvarohové rolády
200,- Kč za 1 kg
Mini zákusky
20,- Kč za kus
Cukroví
750,- Kč za 1 kg
KORPUS
ořechový, kakaový, světlý-vanilkový
KRÉM
ořechový, čokoládový, vanilkový, tvarohový
čerstvé, kompotované ovoce
DOMÁCÍ MARCIPÁN
zpracováván před tvarováním dorty